Veljko Antonić

Veljko Antonić

Veljko Antonić

Veljko Antonić, Front Office menadžer u IHG hotelu Crowne Plaza Beograd iza sebe ima 16 godina iskustva u hotelijerskoj industriji na različitim pozicijama i u okviru više hotelskih korporacija uključujući Hyatt Regency i Metropol Palace u Beogradu. Veljko je član najužeg rukovodećeg tima hotela Crowne Plaza i svojim znanjima značajno doprinosi velikom uspehu hotela još od otvaranja 2013. godine.

U protekle dve godine aktivno je učestvovao u preopening fazi i otvaranju hotela Intercontinental Ljubljana a trenutno je angažovan na organizaciji i pripremama za otvaranje hotela Indigo Beograd koje je planirano za 2019. godinu. Veljko je po obrazovanju menadzer hotelijerstva. Trenutno se usavršava na programu InterContinental Grupe za buduće generalne direktore .

Govori engleski jezik. Veljko je sa svojim Front Office timom nosilac mnogobrojnih i značajnih nagrada i priznanja za vrhunsku uslugu i servis u hotelijerskoj industriji. Osim profesionalnih obaveza,u slobodno vreme uživa u sportovima kao što su odbojka i plivanje.