PARTNERSTVA ZA JAČANJE TURISTIČKIH POTENCIJALA SRBIJE

Najveća regionalna konferencija o turizmu
Budućnost turizma: strategija razvoja i investicije

Konferencija o turizmu u organizaciji Adrija medija grupe jedina je konferencija koja okuplja sve lidere u turizmu, na kojoj će biti predstavljena strategija razvoja do 2025. godine, kao i plan investiranja kroz fondove od 2019. godine. Najveći biznis događaj na temu turizma koncipiran je tako da učesnici iz prve ruke dobiju informacije o trendovima i mogućnostima razvoja i  investiranja u privrednu granu koja iz godine u godinu beleži značajan rast, zbog čega je strateški važna za razvoj zemlje.

Šta je drugačije? 

Prva konferencija koja daje odgovore na najvažnija pitanja povezuje turističke radnike, ali i sve zainteresovane strane počevši od domaćih i stranih poslovnih udruženja, preko stručnjaka iz oblasti  obrazovanja, investicija, marketinga, pa sve do javnosti zainteresovane za uvođenje inovacionih promena i sklapanje partnerstava. Ova konferencija predstavlja najkompletniju platformu za  umrežavanje jer je to siguran put ka uspehu.

Kome je namenjena?

Mesto za inovatore, preduzetnike, eksperte, sve one koji zajedno kreiraju budućnost turizma.

Zašto prisustvovati?

1. Lideri o budućnosti turizma

Na jednom mestu okupiće se lideri u razvoju turizma: predstavnici ministarstava, turističkih organizacija, investicionih fondova, konsultanti, profesori, preduzetnici… svi koji kroz partnerstva mogu da doprinesu boljem korišćenju velikog potencijala Srbije.

2. Od problema do rešenja

Panel-diskusija je otvorenog tipa za sve učesnike u konferenciji. Interakcijom između panelista i svih prisutnih dolazimo do zajedničkih rešenja za razvoj turizma u Srbiji.

3. Otvorena panel-diskusija sa investitorima

Sve o investicijama, fondovima, velikim ulaganjima od 2019.